Detachering

Een tijdelijke ondersteuning waar je lang profijt van hebt

De ervaring, kennis en competenties van onze professionals sluiten naadloos aan op jouw wensenpakket. En wij zorgen ervoor dat ze ook nog extra bagage meenemen. Met ons interne opleidingsprogramma blijven ze zich ontwikkelen. Verder maken ze deel uit van één van de expertiseteams van Primaplan. Om met collega-professionals ervaringen uit te wisselen en kennis over te dragen op specifieke vakgebieden binnen projectbeheersing. Win-win noemen we dat.

Jouw organisatie vraagt om maatwerk. Wij selecteren voor elke organisatie de beste mensen voor de opdracht. De ideale match.

Onze professionals draaien op niveau mee op je project en integreren volledig in de bedrijfscultuur.

En mocht er een vraag zijn waar zij het antwoord niet op hebben, of als ze even willen sparren, dan staat bij Primaplan altijd een team van ervaren specialisten voor ze klaar.

Dat is dat stapje extra waar Primaplan om bekend staat.

Waarom je voor een professional van Primaplan kiest

Primaplanners zijn ambitieus. En Primaplan geeft ze de ruimte om hun ambities te realiseren. Ze ontwikkelen zich binnen hun eigen vakgebied of scholen zich om naar waar hun interesse ligt en waar ze goed in zijn. Welk pad ze ook bewandelen bij Primaplan, ze ontplooien zich. Ze zijn enthousiast in wat ze doen en gaan gemotiveerd aan de slag. En daar pluk jij de vruchten van.

Professionalisering van professionals is ons credo. Kwaliteit is onze kracht.

Bedrijfsslogan Primaplan Project Control Services

Opdrachtgevers aan het woord

Damen Naval heeft het team van project planners uitgebreid met een kracht van Primaplan. Het intensieve opleidingsplan voor de medewerkers van Primaplan past binnen de visie en het beleid omtrent project planning en control van Damen Naval. Er is nu een plezierige samenwerking op een new build project waarbij de planner intensief en interdisciplinair samenwerkt om de challenging milestones te behalen.

Ricardo van Lunteren

Ricardo van Lunteren

Damen Naval

De samenwerking met Primaplan is er een voor de lange termijn. Ze leveren zeer gemotiveerde en gewoon goede planners. Al meerdere jaren zijn diverse collega planners werkzaam binnen de verschillende Offshore Energy Business Units. Zowel in tenders als projecten. De selectie is in mijn ervaring altijd goed verlopen. Hoofdzakelijk gekenmerkt door korte communicatielijnen en een korte responsetijd.

Nieke Sterkman

Nieke Sterkman

Royal Boskalis Westminster N.V.

Op dit moment zijn binnen Bluewater twee medewerkers van Primaplan actief ingezet op projecten en dit naar volle tevredenheid. Wat Primaplan onderscheidt, en meerwaarde geeft, ten opzichte van tijdelijke medewerkers via agenten is het feit dat er een backoffice is binnen Primaplan die daadwerkelijk ook ondersteuning kan geven bij planning-technische of softwaresysteem-technische specifieke vragen. Daarnaast is de communicatie met Primaplan prettig en transparant.

Daniel Idzerda

Daniel Idzerda

Bluewater

Voor één van onze projecten zochten we professionals die ervaring hebben met de planningsapplicatie Primavera P6. Ons Team Lead van de Planning Department wist dat Primaplan expert is op het gebied van Primavera. En dat bleek ook wel in de praktijk. De professionals van Primaplan maakten de verwachtingen meer dan waar. Dankzij Primaplan benutten we alle functionaliteiten van de planningssoftware en betaalt onze investering in Primavera zich uit. De project planners weten waar ze over praten en zijn enorm enthousiast. Bovendien verliep de samenwerking met ons team perfect. Behalve de hard skills zit het ook met de soft skills van de Primaplanners wel goed. Ze communiceerden duidelijk en waren echt onderdeel van ons projectteam. Ik zou anderen Primaplan zeker aanraden. Helemaal als het gaat om de Primavera-kennis. En zelf werk ik in de toekomst graag opnieuw samen met Primaplan. Ook voor andere projectdisciplines. Primaplan is voor mij nu de leverancier als het gaat om projectbeheersing.

Frans Laermans

Frans Laermans

Equans