Planningsaudit

Voldoet jouw planning aan de kwaliteitsstandaard?

Kwaliteit is de belangrijkste pijler van Primaplan. Onze professionals blinken uit in kwaliteitsmanagement. We voelen ons volledig verantwoordelijk voor wat we doen op het gebied van projectbeheersing. Daarom weten we ook precies hoe je de kwaliteit van een project borgt. En hoe je die kwaliteit aantoonbaar maakt.

Uit onderzoek blijkt dat er een relatie is tussen de kwaliteit van de projectplanning en het resultaat van het uitgevoerde project. Met de Primaplan Planningsaudit krijg je inzicht in de kwaliteit van de planning en hoe je de kwaliteit kunt verbeteren.

Betrouwbare en voorspelbare projectplanning

Betrouwbare en voorspelbare projectplanning is één van de kritische factoren voor het succes van een project. Onderzoek heeft aangetoond dat er een relatie bestaat tussen de kwaliteit van de projectplanning en het resultaat van het uitgevoerde project. Een betrouwbare planning geeft onder andere de juiste volgorde van prioriteiten van het project aan. Met deze volgorde van prioriteiten gaat het projectteam aan de slag om ervoor te zorgen dat je het project succesvol oplevert binnen de vastgestelde einddata. Hoe beter de planning, hoe beter de uitvoering.

De Primaplan Planningsaudit is een gestructureerde, planmatige wijze van controle en verificatie om te onderzoeken of het product - de planning met de bijbehorende documenten en rapportages - voldoet aan de kwaliteitsstandaard van Primaplan. Deze kwaliteitsstandaard is gebaseerd op de PMI-SP van het Project Management Institute en de jarenlange ervaring van Primaplan.

Testimonials

Damen Naval heeft het team van project planners uitgebreid met een kracht van Primaplan. Het intensieve opleidingsplan voor de medewerkers van Primaplan past binnen de visie en het beleid omtrent project planning en control van Damen Naval. Er is nu een plezierige samenwerking op een new build project waarbij de planner intensief en interdisciplinair samenwerkt om de challenging milestones te behalen.

Ricardo van Lunteren

Ricardo van Lunteren

Damen Naval

Voor een grote turnaround op de locatie Maasvlakte, hebben we voor projectplanning de expertise ingeroepen van Primaplan. De specialist was kritisch, nam de lead in de benodigde afstemmingen en was gedreven om verbeteringen aan te brengen. Al met al dus een perfecte aanvulling binnen het projectteam!

Janwillem van der Voordt

Janwillem van der Voordt

LyondellBasell

Op dit moment zijn binnen Bluewater twee medewerkers van Primaplan actief ingezet op projecten en dit naar volle tevredenheid. Wat Primaplan onderscheidt, en meerwaarde geeft, ten opzichte van tijdelijke medewerkers via agenten is het feit dat er een backoffice is binnen Primaplan die daadwerkelijk ook ondersteuning kan geven bij planning-technische of softwaresysteem-technische specifieke vragen. Daarnaast is de communicatie met Primaplan prettig en transparant.

Daniel Idzerda

Daniel Idzerda

Bluewater