Tendermanagement

Overtuig opdrachtgevers van je realistische planning

Bevind je je nog in het offertetraject? Wij laten je scoren op de planning. Omdat we heldere antwoorden geven op de vragen van de opdrachtgever en we proactief te werk gaan. Zodat jij je onderscheidt. Je brengt de knelpunten en onzekerheden van het project in kaart en neemt alle risico’s mee in de planning. Je overtuigt de opdrachtgever van jullie realistische en efficiënte aanpak.

Van inschrijving tot realisatie

Hoe maak je van jouw verhaal de economisch meest voordelige inschrijving? Bij tenders laat je de potentiële opdrachtgever zien hoe je voldoet aan de verwachtingen. Met Primaplan staat de planningscomponent in ieder geval als een huis. Zowel de planning voor de aanbestedingsprocedure als de projectplanning zelf nemen we voor onze rekening.

Voor alle projectspecifieke informatie zitten we aan tafel met de verschillende disciplines binnen je organisatie. Om vervolgens met de verkregen input en de eisen in de aanbestedingsleidraad tot een realistische en winnende projectplanning te komen.

En is het project jullie gegund, dan zorgen we ervoor dat je alles ook volgens afspraak in de praktijk brengt.

Ook scoren met je tenderplanning?

Neem contact op

Opdrachtgevers aan het woord

De samenwerking met Primaplan is er een voor de lange termijn. Ze leveren zeer gemotiveerde en gewoon goede planners. Al meerdere jaren zijn diverse collega planners werkzaam binnen de verschillende Offshore Energy Business Units. Zowel in tenders als projecten. De selectie is in mijn ervaring altijd goed verlopen. Hoofdzakelijk gekenmerkt door korte communicatielijnen en een korte responsetijd.

Nieke Sterkman

Nieke Sterkman

Royal Boskalis Westminster N.V.

Damen Naval heeft het team van project planners uitgebreid met een kracht van Primaplan. Het intensieve opleidingsplan voor de medewerkers van Primaplan past binnen de visie en het beleid omtrent project planning en control van Damen Naval. Er is nu een plezierige samenwerking op een new build project waarbij de planner intensief en interdisciplinair samenwerkt om de challenging milestones te behalen.

Ricardo van Lunteren

Ricardo van Lunteren

Damen Naval

Voor een grote turnaround op de locatie Maasvlakte, hebben we voor projectplanning de expertise ingeroepen van Primaplan. De specialist was kritisch, nam de lead in de benodigde afstemmingen en was gedreven om verbeteringen aan te brengen. Al met al dus een perfecte aanvulling binnen het projectteam!

Janwillem van der Voordt

Janwillem van der Voordt

LyondellBasell

Op dit moment zijn binnen Bluewater twee medewerkers van Primaplan actief ingezet op projecten en dit naar volle tevredenheid. Wat Primaplan onderscheidt, en meerwaarde geeft, ten opzichte van tijdelijke medewerkers via agenten is het feit dat er een backoffice is binnen Primaplan die daadwerkelijk ook ondersteuning kan geven bij planning-technische of softwaresysteem-technische specifieke vragen. Daarnaast is de communicatie met Primaplan prettig en transparant.

Daniel Idzerda

Daniel Idzerda

Bluewater