Oracle Primavera Suite

De standaard voor planning en scheduling

O prtnr clr rgb

Met Oracle Primavera stuur je met gemak de grootste en meest complexe projecten aan. Een must-have voor je planning en scheduling. En je bepaalt zelf voor welk Primavera-pakket je gaat. Wordt het de Primavera P6 Professional Project Management (PPM) of kies je voor de uitgebreidere Primavera P6 EPPM, waarmee je ook in de cloud kunt werken? Of werk je toch liever volledig in de cloud met Oracle Primavera Cloud?

Primavera Cloud

Oracle Primavera Cloud Service is een compleet, cloud-first platform voor alle fases van een project levenscyclus. Het stelt leidinggevenden, project managers en andere project professionals in staat om een project, van initiatie tot en met oplevering, efficiënter, consequenter en met een groter vertrouwen op te leveren. Real-time inzicht in project kosten, planning, risico en prestatie informatie, geleverd door krachtige en flexibele dashboards en rapporten, maakt het voor projectmanagers en stakeholders mogelijk om de juiste beslissingen op het juiste moment te nemen. Onder andere discussie mogelijkheden binnen de cloud zorgen ervoor dat project teams effectiever kunnen communiceren en samenwerken om nauwkeuriger projecten te plannen, monitoren en uitvoeren.

Primavera P6 EPPM

Oracle's Primavera P6 Enterprise Project Portfolio Management is de meest krachtige, robuuste en eenvoudig te gebruiken oplossing voor priorisering, planning, managen en evalueren van projecten, programma's en portfolio's. Anders dan Oracle’s Primavera P6 PPM is EPPM een cloud-based oplossing, ondersteund door een wereldwijd netwerk van Oracle project portfolio managementprofessionals en de veiligheid, schaalbaarheid, prestaties en ondersteuning van één van werelds grootste cloud leveranciers. Het levert een 100% web-based oplossing voor het managen van projecten van verschillende groottes en niveaus van complexiteit en is aan te passen aan de wensen van alle rollen, functies en vaardigheidsniveaus binnen jouw organisatie en projectteam.

Primavera P6 PPM

De standaard voor planning en scheduling. Beheer projecten van elke omvang met Primavera P6. Primavera P6 is robuust, gebruiksvriendelijk en is de oplossing voor het globaal prioriteren, plannen, beheren en uitvoeren van projecten, programma’s en portfolio’s.

Primavera P6 PPM

Meer weten over Primavera?

Vraag een demo aan