Nieuws

Primaplan, Brink, Praeceptum & Nimas tekenen samenwerkingsovereenkomst

Nieuwsbericht

Samenwerkingsovereenkomst met Ingenieursbureau Amsterdam

De eerste stap naar een succesvolle samenwerking
Foto ondertekening SOK ROK AMS

Primaplan, Brink, Praeceptum en Nimas hebben op 24 februari jl. een overeenkomst ondertekend voor een intensieve samenwerking met het Ingenieursbureau van de gemeente Amsterdam. Een mooie mijlpaal. In deze alliantie gaan we de gemeente de komende drie jaar strategisch ondersteunen op het gebied van projectbeheersing.

Vraag naar kennis, expertise en capaciteit

De opgave van de projecten voor Amsterdam verandert. De hoeveelheid werk neemt toe. De vraag naar kennis, expertise en capaciteit op het gebied van projectbeheersing daardoor ook. Hoe kun je dan enerzijds de snelheid en flexibiliteit van je projecten borgen en anderzijds de kwaliteit en continuïteit bevorderen? Reden voor de gemeente Amsterdam om een raamovereenkomst in de markt te zetten.

De kracht van de combinatie

De gemeente Amsterdam koos voor het partnerschap van Primaplan, Brink, Praeceptum en Nimas vanwege de kracht van gecombineerde kennis en kunde. Hiermee zorgen we voor de juiste expertise en kwaliteit en kunnen we gezamenlijk bijdragen aan de ontwikkeling van het vakgebied Projectbeheersing binnen het Ingenieursbureau. Bijzonder aan de gunning is ook de motivering van goed werkgeverschap. Door intensief in te zetten op het intern opleiden van jonge medewerkers, maar ook aandacht te schenken aan een opleidingsprogramma en continue dialoog met de medewerkers, konden we aantoonbaar meerwaarde laten zien.

Gave projecten

Primaplan, Brink, Praeceptum en Nimas zijn trots op deze toekomstige samenwerking met het Ingenieursbureau van de gemeente Amsterdam. We kijken ernaar uit om straks gezamenlijk te werken aan de gaafste projecten van de gemeente!

Meer weten over deze samenwerking of heb jij interesse om op deze projecten te werken?

Neem contact op