Project Control Services

Ga voor volledige grip op je project

Tijd, geld, kwaliteit. Je weet precies waar het om draait bij jouw project. Met het projectteam stuur je het project de goede kant op. Je bepaalt de scope, bereidt alles goed voor, plant werkzaamheden in en monitort de voortgang. Je beheerst het project van top tot teen. En Primaplan helpt je daarbij.

We luisteren naar je en stemmen met elkaar af op welke expertisegebieden je tijdelijke ondersteuning kunt gebruiken. Onze project professionals hebben allemaal hun eigen specialisme. Of het nu om planningsmanagement, cost management of risicomanagement gaat, ze denken met je mee en handelen proactief. Zodat je het project succesvol afrondt binnen de afgesproken tijd en je ook nog eens kostenbesparingen realiseert.

Expertiseteams

Jouw project is uniek. En dat verdient een unieke aanpak. Wij zijn er voor de complete projectbeheersing voor jouw project. Daarnaast hebben we ook verschillende expertiseteams. Heeft jouw project behoefte aan specifieke deskundigheid, dan schakelen we daar onze specialisten voor in. Binnen onze expertiseteams ontwikkelen zij zich continu, ook omdat zij kennis en ervaringen met elkaar delen. En dat betaalt zich uit. Je verzekert je van een hoog kwaliteitsniveau, zowel op de korte als de lange termijn. Je borgt de kwaliteit van je project.

Onze expertiseteams:

  • Project Planning Engineering
  • Project Planning Construction, Execution & Tenders
  • Onderhoud & Portfolio Planning
  • Turnaround Planning
  • Kosten- en Risicobeheersing

Over ons

Primaplan

Primaplan is specialist in projectbeheersing. Al meer dan 30 jaar zetten onze professionals hun kennis, expertise en enthousiasme in om projecten te laten slagen. Ze helpen je bij het managen van je project en geven advies op maat. Verder werken ze altijd proactief, waardoor jij het project gegarandeerd de goede kant opstuurt. Of het nu gaat om tijd, geld of kwaliteit, met Primaplan bereik je maximale efficiency.

Meer over ons
Primaplan